๐Ÿ„ Geroosterde champignon en spinazie wrap met knoflooksaus!

Deze wrap zit boordevol smaak dankzij de geroosterde champignons, verse spinazie en een romige vegan knoflooksaus. Perfect voor een hartige lunch of als snel diner!

Ingrediënten (voor 2 wraps):

  • 2 wraps
  • 150 gram champignons, in plakjes
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • Handje verse spinazie
  • 2 eetlepels vegan knoflooksaus

Bereidingswijze:

  • Verhit de olijfolie in een pan en bak de champignons met de geperste knoflook tot ze zacht en goudbruin zijn. Laat ze iets afkoelen.
  • Verwarm de wraps kort in een koekenpan.
  • Bestrijk de wraps met de vegan knoflooksaus en verdeel de spinazie en champignons erover.
  • Rol stevig op en snijd eventueel doormidden voor serveren.

Variatietip: Voeg geroosterde paprika toe voor een zoete touch.