Appeltaart-ijs Wrap met Kaneel en Karamel ๐Ÿ

Houd je van appeltaart? Dan is deze wrap gevuld met appeltaart-ijs en een vleugje kaneel echt iets voor jou! Geniet van een smakelijke combinatie van zoet en kruidig.

Ingrediënten (voor 2 personen):

  • 2 wraps naar keuze

  • 4 bolletjes appeltaart-ijs (of vanille-ijs met een snufje kaneel)

  • 1 appel, in dunne plakjes gesneden

  • 1 tl kaneelpoeder

  • 1 el karamelsaus

  • Een handje rozijnen (optioneel)

Instructies:

  1. Wraps verwarmen: Verwarm de wraps kort in een koekenpan tot ze soepel zijn.
  2. Voeg ijs en appel toe: Leg in het midden van elke wrap 2 bolletjes appeltaart-ijs. Verdeel de plakjes appel gelijkmatig over het ijs.
  3. Kaneel en karamel toevoegen: Strooi wat kaneelpoeder over het ijs en drizzle een beetje karamelsaus voor extra smaak.
  4. Wrap dichtmaken: Vouw de zijkanten naar binnen en rol de wrap strak op. Gebruik eventueel nog een beetje karamelsaus als ‘lijm’.
  5. Serveren: Snijd de wraps schuin door en leg ze mooi op een bord. Garneer eventueel met een paar rozijnen voor een echte appeltaartervaring!

Variatietip:

Probeer deze wrap eens met peren in plaats van appel voor een zoet en sappig alternatief.