Appeltaart-ijs Wrap met Kaneel en Karamel ๐
Houd je van appeltaart? Dan is deze wrap gevuld met appeltaart-ijs en een vleugje kaneel echt iets voor jou! Geniet van een smakelijke combinatie van zoet en kruidig.
Ingrediënten (voor 2 personen):
-
2 wraps naar keuze
-
4 bolletjes appeltaart-ijs (of vanille-ijs met een snufje kaneel)
-
1 appel, in dunne plakjes gesneden
-
1 tl kaneelpoeder
-
1 el karamelsaus
-
Een handje rozijnen (optioneel)
Instructies:
- Wraps verwarmen: Verwarm de wraps kort in een koekenpan tot ze soepel zijn.
- Voeg ijs en appel toe: Leg in het midden van elke wrap 2 bolletjes appeltaart-ijs. Verdeel de plakjes appel gelijkmatig over het ijs.
- Kaneel en karamel toevoegen: Strooi wat kaneelpoeder over het ijs en drizzle een beetje karamelsaus voor extra smaak.
- Wrap dichtmaken: Vouw de zijkanten naar binnen en rol de wrap strak op. Gebruik eventueel nog een beetje karamelsaus als ‘lijm’.
- Serveren: Snijd de wraps schuin door en leg ze mooi op een bord. Garneer eventueel met een paar rozijnen voor een echte appeltaartervaring!
Variatietip:
Probeer deze wrap eens met peren in plaats van appel voor een zoet en sappig alternatief.