Filet Americain Wrap met een Twist! ๐Ÿฅ–โœจ

Een smaakbom vol verrassingen! Deze wrap combineert de romige smaak van filet americain met knapperige groenten en pittige accenten. Perfect als lunch of avondmaaltijd! ๐ŸŒฏ๐Ÿ”ฅ

Ingrediënten (voor 2 wraps):

  1. 2 wraps (bij voorkeur volkoren of meergranen)
  2. 100 gram filet americain
  3. 1 sjalot (fijn gesnipperd)
  4. 2 el augurkenblokjes
  5. 1 gekookt eitje (fijngesneden)
  6. 1 handje rucola
  7. 1 rode paprika (in dunne reepjes)
  8. 50 gram taugé
  9. 1 el kappertjes
  10. 2 el pittige mosterd-mayonaise
  11. Zwarte peper en paprikapoeder (naar smaak)
  12. 1 tl bieslook (fijngehakt)

Instructies:

  1. Start met de basis. Verwarm de wraps kort in een droge koekenpan of magnetron tot ze zacht zijn. Leg ze op een plat werkblad.
  2. Besmeer de wraps. Smeer een royale laag filet americain uit over de wraps, maar laat de randen vrij.
  3. Beleg met smaakmakers. Strooi de sjalotjes, augurkenblokjes en kappertjes over de filet americain.
  4. Voeg wat pit toe. Verdeel de rucola, paprika, taugé en het fijngesneden ei over de wraps. Bestrooi licht met zwarte peper en een vleugje paprikapoeder.
  5. Maak het af. Lepel wat pittige mosterd-mayonaise in een streep over de ingrediënten en garneer met de verse bieslook.
  6. Rol stevig op. Vouw de zijkanten naar binnen en rol de wraps strak op. Snijd ze schuin doormidden voor een mooie presentatie.

Variatietip:

Probeer eens een andere twist door wat oude kaas of zongedroogde tomaatjes toe te voegen. Voor extra crunch kun je krokant gebakken uitjes gebruiken!