๐ŸŒฑ Lente-ui en tempeh wrap met pindakaas dressing!

Deze wrap bevat een verrassende combinatie van tempeh, lente-ui en een rijke pindakaasdressing. Het is een hartige en eiwitrijke vegan optie die makkelijk te maken is en vol zit met smaak!

Ingrediënten (voor 2 wraps):

  • 2 wraps
  • 100 gram tempeh, in blokjes
  • 2 lente-uien, in dunne ringen
  • 2 eetlepels pindakaas
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 theelepel rijstazijn

Bereidingswijze:

  • Bak de tempeh in een pan met een beetje olie tot het goudbruin en krokant is.
  • Meng de pindakaas met de sojasaus en rijstazijn om een romige dressing te maken.
  • Verwarm de wraps en vul ze met de gebakken tempeh, lente-ui en een beetje van de pindakaasdressing.
  • Rol de wraps stevig op en serveer direct!

Variatietip: Voeg wat geroosterde groenten zoals paprika of courgette toe voor extra smaak.