Mediterrane Ham Wraps met Hummus en Zongedroogde Tomaten ๐
Deze mediterrane ham wraps met hummus, zongedroogde tomaten en olijven zijn perfect voor een smaakvolle lunch of een picknick met vrienden!
Ingrediënten:
- 2 grote spinazie wraps
- 150 g gekookte ham, in plakjes
- 4 eetlepels hummus
- 50 g zongedroogde tomaten, in reepjes
- 50 g gemengde olijven, in plakjes
- 1 kleine komkommer, in dunne plakjes
- 1 handje rucola
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- Peper en zout naar smaak
- Verse basilicum (optioneel)
Instructies:
- Smeer een royale laag hummus over elke wrap.
- Leg de plakjes ham gelijkmatig op de hummus.
- Voeg de zongedroogde tomaten, olijven en komkommer toe.
- Strooi een handje rucola over de ingrediënten.
- Sprenkel de balsamicoazijn over de vulling en breng op smaak met peper en zout.
- Rol de wraps strak op en snijd ze in hapklare stukken.
- Serveer met extra hummus voor dips.
Variatietip: Voeg wat gegrilde paprika of artichokes toe voor een extra smaakboost of gebruik gerookte ham voor meer diepte in de smaak.