๐Ÿฅ• Zoetzure wortel en courgette wrap met pindasaus!

Deze verrassende wrap combineert zoetzure groenten met een romige pindasaus. Een smaakvolle vegan maaltijd die perfect is voor wie van Aziatische smaken houdt!

Ingrediënten (voor 2 wraps):

  • 2 wraps
  • 1 wortel, in dunne reepjes
  • ½ courgette, in dunne reepjes
  • 1 eetlepel rijstazijn
  • 2 eetlepels pindakaas
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 theelepel ahornsiroop

Bereidingswijze:

  • Meng de wortel- en courgetterepen met de rijstazijn en laat ze 10 minuten marineren.
  • Maak de pindasaus door de pindakaas te mengen met de sojasaus, ahornsiroop en een klein scheutje water tot een gladde saus.
  • Verwarm de wraps en verdeel de gemarineerde groenten en pindasaus erover.
  • Rol stevig op en serveer direct.

Variatietip: Voeg wat gebakken tofu toe voor extra eiwitten.