Vullende Wrap met Gegrilde Kip, Zoete Aardappel en Feta ๐Ÿฅ”๐Ÿ—๐Ÿง€

Deze wrap is een ware smaakexplosie! Gegrilde kip, romige feta, zoete aardappel en een frisse dressing maken van deze wrap een stevige maaltijd die je helemaal vult.

Ingrediënten (voor 2 personen)

  1. 2 grote wraps
  2. 200 g kipfilet, in reepjes
  3. 1 zoete aardappel, geschild en in blokjes
  4. 50 g feta, verkruimeld
  5. 1 handje rucola
  6. 1 rode ui, in dunne ringen
  7. 2 eetlepels olijfolie
  8. 1 eetlepel balsamicoazijn
  9. Zout en peper naar smaak
  10. 1 theelepel paprikapoeder
  11. 1 eetlepel honing (optioneel, voor een zoetere smaak)

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de zoete aardappelblokjes met een eetlepel olijfolie, zout, peper en paprikapoeder. Spreid ze uit op een bakplaat en bak ze 20-25 minuten totdat ze zacht en goudbruin zijn.
  2. Verhit de resterende olijfolie in een pan en bak de kipfiletreepjes gaar, breng op smaak met zout en peper.
  3. Verwarm de wraps kort in een pan of magnetron.
  4. Beleg de wraps met gegrilde kip, geroosterde zoete aardappel, feta, rucola en rode ui.
  5. Sprenkel de balsamicoazijn en honing over de vulling voor een frisse, zoete touch.
  6. Rol de wraps stevig op en serveer!

Variatietip: Voeg wat gegrilde courgette of aubergine toe voor een extra groentenboost, of gebruik een pittige mosterd-dressing voor wat extra pit.