๐ŸŒฏ Mediterrane Falafel Wrap ๐ŸŒฟ

Deze Mediterrane Falafel Wrap is perfect voor een vullende en smaakvolle avondmaaltijd. Gevuld met knapperige falafel, frisse groenten en een romige tahinisaus, is deze wrap een geweldige manier om de smaken van het Midden-Oosten naar je tafel te brengen.

Ingrediënten:

  • 2 grote wraps (bijv. pita)
  • 150 g falafel, gebakken of gebakken in de oven
  • 1/2 komkommer, in plakjes
  • 1/2 rode ui, in ringen
  • 1 tomaat, in blokjes
  • Handje rucola
  • 2 eetlepels tahinisaus
  • 1 eetlepel citroensap
  • Zout en peper naar smaak

Instructies:

  1. Falafel Bereiden: Bak of verwarm de falafel volgens de instructies op de verpakking.

  2. Groenten Snijden: Snijd de komkommer, rode ui en tomaat.

  3. Wrap Voorbereiden: Neem de wraps en leg ze op een schoon werkoppervlak. Begin met een laagje rucola, gevolgd door falafel, komkommer, tomaat en rode ui.

  4. Saus Toevoegen: Sprenkel de tahinisaus over de vulling en voeg het citroensap toe. Breng op smaak met zout en peper.

  5. Rol en Snijd: Rol de wraps stevig op en snijd ze schuin door. Serveer met extra tahinisaus of een frisse salade aan de zijkant.

Variatietip: Voeg voor extra smaak wat gegrilde aubergine of paprika toe, of gebruik tzatziki in plaats van tahinisaus voor een romige variant.