Shoarma & Groente Wrap ๐ŸŒฎ๐Ÿ”ฅ

Deze maaltijdwrap met sappige shoarma en verse groenten is stevig en smaakvol. Ideaal voor een snelle, vullende avondmaaltijd!

Ingrediënten:

  • 2 wraps
  • 200 gram shoarmavlees (kip of rund)
  • 1 rode ui, in dunne ringen
  • 1/2 komkommer, in reepjes
  • 1 rode paprika, in reepjes
  • Handje ijsbergsla, fijn gesneden
  • 2 eetlepels knoflooksaus
  • Peper en zout naar smaak
  • Verse peterselie, gehakt voor garnering

Instructies:

  1. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en bak het shoarmavlees volgens de aanwijzingen op de verpakking tot het gaar en licht krokant is. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Leg een wrap op je werkblad en verdeel het shoarmavlees in het midden.
  3. Verdeel de rode ui, komkommer, paprika en ijsbergsla over het vlees.
  4. Lepel de knoflooksaus over de groenten.
  5. Rol de wrap stevig op en bak hem kort in een pan tot hij aan de buitenkant licht krokant is.
  6. Snijd door en garneer met peterselie.

Variatietip: Serveer met een extra schep hummus voor een Midden-Oosterse twist, of voeg avocado toe voor een romig accent.