Kaasfondue Wrap met Emmentaler en Gruyère ๐ง๐ฅ
Deze kaasfondue wrap met Emmentaler en Gruyère biedt een heerlijke smeltervaring. Perfect voor een gezellige avond of als comfortfood!
Ingrediënten:
- 2 tortilla wraps*
- 100 g Emmentaler, geraspt
- 100 g Gruyère, geraspt
- 50 g gekookte aardappelen, in blokjes
- 50 g champignons, in plakjes
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 1 el witte wijn (optioneel)
- Zout en peper naar smaak
Instructies:
- Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en voeg een beetje olie toe.
- Bak de champignons en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de aardappelen en wijn toe, en bak nog 2-3 minuten.
- Leg de wraps op een bord en verdeel de geraspte Emmentaler en Gruyère gelijkmatig over de wraps.
- Voeg het champignon-aardappel mengsel toe en vouw de wraps dicht.
- Bak de wraps in de pan tot de kaas gesmolten is en de wraps lichtbruin zijn. Snijd ze in stukken en serveer warm.
Variatietip: Serveer met een frisse salade om de rijkdom van de kaas te balanceren!