Kaasfondue Wrap met Emmentaler en Gruyère ๐Ÿง€๐Ÿ”ฅ

Deze kaasfondue wrap met Emmentaler en Gruyère biedt een heerlijke smeltervaring. Perfect voor een gezellige avond of als comfortfood!

Ingrediënten:

  • 2 tortilla wraps*
  • 100 g Emmentaler, geraspt
  • 100 g Gruyère, geraspt
  • 50 g gekookte aardappelen, in blokjes
  • 50 g champignons, in plakjes
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 el witte wijn (optioneel)
  • Zout en peper naar smaak

Instructies:

  1. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en voeg een beetje olie toe.
  2. Bak de champignons en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de aardappelen en wijn toe, en bak nog 2-3 minuten.
  3. Leg de wraps op een bord en verdeel de geraspte Emmentaler en Gruyère gelijkmatig over de wraps.
  4. Voeg het champignon-aardappel mengsel toe en vouw de wraps dicht.
  5. Bak de wraps in de pan tot de kaas gesmolten is en de wraps lichtbruin zijn. Snijd ze in stukken en serveer warm.

Variatietip: Serveer met een frisse salade om de rijkdom van de kaas te balanceren!