๐ŸŸ Haring Happy Wrap ๐ŸŸ

Geniet van de frisse smaken van onze Haring Happy Wrap, boordevol met romige mayonaise, knapperige groenten en verse haring, perfect voor een vrolijke en gezonde lunch!

Ingrediënten:

  • 2 grote wraps (bijv. volkoren of spinazie)
  • 200 g verse haringfilets, schoon en eventueel in stukjes gesneden
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel verse dille, fijngehakt (of 1/2 theelepel gedroogde dille)
  • 1/2 kleine rode ui, in dunne ringetjes
  • 1/4 komkommer, in dunne plakjes
  • 1/2 avocado, in plakjes
  • Handvol gemengde sla of rucola
  • Zout en peper naar smaak
  • Citroensap van 1/2 citroen

Instructies:

  1. Dille-mayonaise maken
    Meng in een kom de mayonaise met de fijngehakte dille en een paar druppels citroensap. Breng op smaak met een snufje zout en peper. Dit geeft de saus een frisse en romige smaak.

  2. Wraps beleggen
    Leg een handje sla of rucola in het midden van elke wrap. Verdeel de haringfilets gelijkmatig over de wraps en schep er vervolgens een lepel van de dille-mayonaise overheen. Voeg de ringetjes rode ui, plakjes komkommer, en avocado toe voor een lekkere, knapperige bite.

  3. Vouwen en rollen
    Vouw de zijkanten van de wraps naar binnen en rol ze stevig op, zodat alles goed op zijn plek blijft.

  4. Serveren en genieten
    Snijd de wraps schuin door en serveer ze direct. Je kunt er nog wat extra citroensap overheen sprenkelen voor een frisse touch.

Tip: Voor een extra kick kun je een beetje chili- of sambal toevoegen aan de dille-mayonaise, of serveer met wat ingelegde uien voor een extra smaakdimensie!
Variatietip: Voeg wat zongedroogde tomaten toe voor een extra smaakdimensie, of gebruik een scheutje citroen-dille vinaigrette in plaats van mayonaise voor een lichtere optie!