Mediterrane Ham Wraps met Hummus en Zongedroogde Tomaten ๐ŸŒž

Deze mediterrane ham wraps met hummus, zongedroogde tomaten en olijven zijn perfect voor een smaakvolle lunch of een picknick met vrienden!

Ingrediënten:

  • 2 grote spinazie wraps
  • 150 g gekookte ham, in plakjes
  • 4 eetlepels hummus
  • 50 g zongedroogde tomaten, in reepjes
  • 50 g gemengde olijven, in plakjes
  • 1 kleine komkommer, in dunne plakjes
  • 1 handje rucola
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • Peper en zout naar smaak
  • Verse basilicum (optioneel)

Instructies:

  1. Smeer een royale laag hummus over elke wrap.
  2. Leg de plakjes ham gelijkmatig op de hummus.
  3. Voeg de zongedroogde tomaten, olijven en komkommer toe.
  4. Strooi een handje rucola over de ingrediënten.
  5. Sprenkel de balsamicoazijn over de vulling en breng op smaak met peper en zout.
  6. Rol de wraps strak op en snijd ze in hapklare stukken.
  7. Serveer met extra hummus voor dips.

Variatietip: Voeg wat gegrilde paprika of artichokes toe voor een extra smaakboost of gebruik gerookte ham voor meer diepte in de smaak.