Bieten & Geitenkaas Wrap met Walnoten ๐๐
Deze bieten- en geitenkaaswrap is een elegante en voedzame optie voor vegetariërs. De zoete bieten en romige geitenkaas, gecombineerd met knapperige walnoten, maken deze wrap tot een heerlijke keuze voor een luxe lunch. Perfect voor diegenen die van bijzondere smaken houden!
Ingrediënten ๐ฅ
- 1 wrap naar keuze
- 1 kleine gekookte biet, in dunne plakjes
- 30 g geitenkaas, verkruimeld
- Een handje veldsla of spinazie
- 1 eetlepel walnoten, grof gehakt
- 1 eetlepel balsamicocrème
- Snufje zwarte peper
Instructies ๐จ๐ณ
-
Geitenkaas verdelen – Leg de wrap plat neer en verdeel de geitenkaas gelijkmatig over de wrap voor een rijke, romige basis.
-
Bieten en sla toevoegen – Leg de dunne plakjes biet en de veldsla of spinazie bovenop de geitenkaas. Zorg ervoor dat de ingrediënten gelijkmatig verspreid zijn.
-
Walnoten toevoegen – Strooi de gehakte walnoten over de wrap voor een knapperige bite en een subtiele nootachtige smaak.
-
Balsamicocrème en kruiden – Sprenkel de balsamicocrème over de wrap en voeg een snufje zwarte peper toe om de smaak compleet te maken.
-
Rol strak op en geniet direct – Rol de wrap op, snijd in tweeën, en serveer voor de beste combinatie van smaken.
Variatietip ๐
Probeer eens een beetje honing toe te voegen voor een extra zoete touch die mooi contrasteert met de geitenkaas.