Pulled Pork & BBQ Wrap ๐๐ฅ
Geniet van deze stevige BBQ-wrap met malse pulled pork en groenten. Perfect voor een avondmaaltijd die echt vult en smaakt naar meer!
Ingrediënten:
- 2 wraps
- 200 gram pulled pork (kant-en-klaar of zelfgemaakt)
- 1 rode ui, in dunne ringen
- 1/2 rode paprika, in reepjes
- 2 eetlepels BBQ-saus
- 50 gram geraspte kaas (cheddar of jonge kaas)
- Handje ijsbergsla, fijn gesneden
- Verse peterselie, fijngehakt
Instructies:
- Verhit de pulled pork in een pan tot het goed warm is. Roer de BBQ-saus erdoorheen en laat het kort sudderen.
- Leg een wrap op je werkblad en verdeel de warme pulled pork over het midden.
- Strooi de rode ui, paprika en ijsbergsla over het vlees en bestrooi met geraspte kaas.
- Rol de wrap stevig op en bak hem kort in een pan tot hij aan de buitenkant goudbruin en knapperig is en de kaas is gesmolten.
- Snijd doormidden en garneer met verse peterselie.
Variatietip: Voeg wat jalapeño’s toe voor een pittige kick, of vervang de ijsbergsla door een handje coleslaw voor extra crunch.