Pulled Pork & BBQ Wrap ๐Ÿ–๐Ÿ”ฅ

Geniet van deze stevige BBQ-wrap met malse pulled pork en groenten. Perfect voor een avondmaaltijd die echt vult en smaakt naar meer!

Ingrediënten:

  • 2 wraps
  • 200 gram pulled pork (kant-en-klaar of zelfgemaakt)
  • 1 rode ui, in dunne ringen
  • 1/2 rode paprika, in reepjes
  • 2 eetlepels BBQ-saus
  • 50 gram geraspte kaas (cheddar of jonge kaas)
  • Handje ijsbergsla, fijn gesneden
  • Verse peterselie, fijngehakt

Instructies:

  1. Verhit de pulled pork in een pan tot het goed warm is. Roer de BBQ-saus erdoorheen en laat het kort sudderen.
  2. Leg een wrap op je werkblad en verdeel de warme pulled pork over het midden.
  3. Strooi de rode ui, paprika en ijsbergsla over het vlees en bestrooi met geraspte kaas.
  4. Rol de wrap stevig op en bak hem kort in een pan tot hij aan de buitenkant goudbruin en knapperig is en de kaas is gesmolten.
  5. Snijd doormidden en garneer met verse peterselie.

Variatietip: Voeg wat jalapeño’s toe voor een pittige kick, of vervang de ijsbergsla door een handje coleslaw voor extra crunch.