Mexicaanse Bonen & Rijst Wrap ๐ŸŒฏ๐ŸŒฝ

Stevige wrap met bonen, rijst en Mexicaanse kruiden, ideaal voor een vullende maaltijd. Deze wrap zit vol smaak en textuur!

Ingrediënten:

  • 2 wraps
  • 100 gram rijst, gekookt
  • 1 blik zwarte bonen, uitgelekt en afgespoeld
  • 1 tomaat, in blokjes
  • 1/2 rode ui, fijngehakt
  • 1 theelepel chilipoeder
  • 1 theelepel komijnpoeder
  • Zout en peper naar smaak
  • 50 gram geraspte cheddar
  • Verse koriander, fijngehakt

Instructies:

  1. Verhit een pan en voeg de bonen, tomaat, rode ui, chilipoeder, komijn, zout en peper toe. Bak het mengsel kort zodat de smaken goed mengen.
  2. Voeg de gekookte rijst toe en roer alles goed door elkaar.
  3. Leg een wrap op je werkblad en verdeel het bonen- en rijstmengsel over het midden. Strooi de cheddar erover.
  4. Rol de wrap stevig op en bak in een droge pan tot de cheddar gesmolten is en de wrap krokant.
  5. Snijd door en garneer met verse koriander.

Variatietip: Voeg jalapeño’s voor extra pit toe, of vervang de zwarte bonen door kidneybonen voor een andere textuur.