Gehakt & Zoete Aardappel Wrap ๐ŸŒฏ๐Ÿ 

Deze maaltijdwrap met kruidig gehakt en zachte zoete aardappel vult goed en smaakt heerlijk. Perfect voor een stevige avondmaaltijd die je energie geeft.

Ingrediënten:

  • 2 wraps naar keuze
  • 200 gram rundergehakt
  • 1 middelgrote zoete aardappel, in blokjes
  • 1 paprika, in reepjes
  • 1 kleine ui, fijngehakt
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 theelepel komijnpoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • Zout en peper naar smaak
  • 50 gram feta, verkruimeld
  • Verse koriander, fijngehakt voor garnering

Instructies:

  1. Kook de zoete aardappelblokjes tot ze zacht zijn, giet af en zet apart.
  2. Verhit een pan op middelhoog vuur en bak het gehakt rul. Voeg de ui, knoflook en paprika toe en bak tot de paprika zacht is.
  3. Roer de komijn, paprikapoeder, zout en peper door het gehaktmengsel. Voeg de gekookte zoete aardappel toe en meng goed door elkaar.
  4. Leg een wrap op je werkblad en verdeel het gehaktmengsel over het midden. Strooi de feta erover.
  5. Rol de wrap op en bak hem in een pan tot hij goudbruin en krokant is.
  6. Snijd door en garneer met koriander.

Variatietip: Voeg kikkererwten of maïs toe voor extra textuur, of vervang de feta door geraspte kaas als je een romige touch wilt.