Gehakt & Zoete Aardappel Wrap ๐ฏ๐
Deze maaltijdwrap met kruidig gehakt en zachte zoete aardappel vult goed en smaakt heerlijk. Perfect voor een stevige avondmaaltijd die je energie geeft.
Ingrediënten:
- 2 wraps naar keuze
- 200 gram rundergehakt
- 1 middelgrote zoete aardappel, in blokjes
- 1 paprika, in reepjes
- 1 kleine ui, fijngehakt
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 theelepel komijnpoeder
- 1 theelepel paprikapoeder
- Zout en peper naar smaak
- 50 gram feta, verkruimeld
- Verse koriander, fijngehakt voor garnering
Instructies:
- Kook de zoete aardappelblokjes tot ze zacht zijn, giet af en zet apart.
- Verhit een pan op middelhoog vuur en bak het gehakt rul. Voeg de ui, knoflook en paprika toe en bak tot de paprika zacht is.
- Roer de komijn, paprikapoeder, zout en peper door het gehaktmengsel. Voeg de gekookte zoete aardappel toe en meng goed door elkaar.
- Leg een wrap op je werkblad en verdeel het gehaktmengsel over het midden. Strooi de feta erover.
- Rol de wrap op en bak hem in een pan tot hij goudbruin en krokant is.
- Snijd door en garneer met koriander.
Variatietip: Voeg kikkererwten of maïs toe voor extra textuur, of vervang de feta door geraspte kaas als je een romige touch wilt.