Bietensalade Wrap met Geitenkaas, Walnoten en Honingdressing ๐ฅ๐ฏ
Een verrassend vullende en smaakvolle wrap die de aarde en de zoetheid perfect combineert. Met geroosterde biet, romige geitenkaas en knapperige walnoten krijg je een wrap die zowel voedzaam als lekker is.
Ingrediënten (voor 2 personen)
- 2 grote wraps
- 1 grote biet, geschild en in dunne plakken
- 50 g geitenkaas, verkruimeld
- 50 g walnoten, grof gehakt
- 1 handje gemengde sla
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 1 theelepel honing
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de bietplakken met olijfolie, zout en peper. Rooster de bieten 20-25 minuten in de oven tot ze zacht en gekaramelliseerd zijn.
- Meng de balsamicoazijn, honing, zout en peper voor de dressing.
- Verwarm de wraps kort in een pan of magnetron.
- Beleg de wraps met de geroosterde biet, geitenkaas, walnoten en een handje gemengde sla.
- Sprenkel de honingdressing erover en rol de wraps stevig op.
Variatietip: Voeg wat avocado of verse munt toe voor extra smaak, of gebruik een pittige mosterddressing voor een extra kick.