Italiaanse Kaaswrap met Mozzarella en Parmezaan ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น๐Ÿง€

Deze Italiaanse kaaswrap met romige mozzarella en pittige parmezaan is een smaakexplosie. Perfect voor een lichte lunch of als voorgerecht!

Ingrediënten:

  • 2 grote wraps
  • 100 g verse mozzarella, in plakken
  • 50 g geraspte Parmezaan
  • 50 g prosciutto of andere fijne ham
  • 100 g babyspinazie
  • 1 el pesto
  • Peper en zout naar smaak

Instructies:

  1. Bestrijk de wraps met pesto.
  2. Leg de plakken mozzarella, geraspte parmezaan, prosciutto en spinazie op de wraps.
  3. Bestrooi met peper en zout.
  4. Rol de wraps stevig op en snijd ze schuin doormidden.

Variatietip: Voeg wat zongedroogde tomaten toe voor een extra smaakdimensie!