Gorgonzola en Walnoot Wrap ๐ŸŒฐ๐Ÿง€

Deze gorgonzola en walnoot wrap is een decadente traktatie met de krachtige smaak van blauwe kaas en de crunch van walnoten. Perfect voor een luxe lunch of een borrelplank!

Ingrediënten:

  • 2 grote wraps
  • 100 gram gorgonzola, verkruimeld
  • 50 g walnoten, grof gehakt
  • 100 g rucola
  • 1/2 peer, in dunne plakjes
  • 2 el balsamico-glazuur
  • Peper naar smaak

Instructies:

  1. Leg de wraps plat en verdeel de gorgonzola gelijkmatig over beide wraps.
  2. Voeg de walnoten, rucola en plakjes peer toe.
  3. Druppel het balsamico-glazuur erover en bestrooi met peper.
  4. Rol de wraps stevig op en snijd ze schuin doormidden.

Variatietip: Voeg wat gesneden vijgen toe voor een extra zoete smaak!